Αρχική

Γ' ΕΠΣΚ

Α.Σ Ποντίων Μεσοβούνου: Περιμένουμε ο κόσμος να είναι ο 12ος παίκτης μας !!!

Ενεργοποιήθηκε μετά από 20 χρόνια η ομάδα ποδοσφαίρου του Μεσόβουνου, η οποία θα συμμετέχει στην Γ' κατηγορία, των  πρωταθλημάτων ΕΠΣ Κοζάνης.

Γ' ΕΠΣΚ: Ελπίδες Ελληπόντου - Δόξα Βερμίου Πύργων 2-0 | φωτο

Οι Ελπίδες Ελλησπόντου εντυπωσίασαν στο σημερινό αγώνα κόντρα στην ομάδα των Πύργων κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την άνοδο και την 1η θέση που κρατάει καλά στις 20 αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Αλλαγή γηπέδου σε αγώνα Γ΄ Κατηγορίας

Ο αγώνας ΠΡΟΟΔΟΣ ΜΕΤΑΞΑ – ΔΑΝΑΟΙ 2000 ΚΟΖΑΝΗΣ  για τη 18η αγωνιστική  της Γ΄ Κατηγορίας θα διεξαχθεί την Κυριακή 21/02/2016 και ώρα 15:00 στο γήπεδο Βατερού αντί του γηπέδου Μεταξά.

Γ’ ΕΠΣΚ: Δαναοί Κοζάνης – Δόξα Βερμίου Πύργων 0-2 | φωτο

Άλλο ένα διπλό για την Δόξα Βερμίου Πύργων στο γήπεδο των Δαναών Κοζάνης με σκορ 0-2  που διατήρησε την ομάδα της Εορδαίας σε τροχιά ανόδου.

Γ’ ΕΠΣΚ: Δαναοί Κοζάνης – Αίας Μικροβάλτου 0-4 | φωτο - βίντεο

Έχοντας καλή ψυχολογία, η ομάδα του Μικροβάλτου διεύρυνε το νικηφόρο σερί, επιτυγχάνοντας την 3η συνεχόμενη νίκη, αυτή τη φορά εκτός έδρας επί των Δαναών Κοζάνης με το συντριπτι

Γ’ ΕΠΣΚ: Δόξα Ροδιανής - Δόξα Βερμίου Πύργων 1-3

Βήμα ανόδου για την Δόξα Βερμίου Πύργων μέσα στην Δόξα Ροδιανής ήταν η νίκη με σκορ 1-3 που ήρθε πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ αφού το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 1-1.