Αρχική

Γιάννης Ντάγιος

Επίσημο το τέλος Ντάγιου από την Ηρακλή!

Όπως σας ενημέρωσε πριν από λίγη ώρα το basketblog.gr η ήττα από την Καβάλα έφερε τριγμούς στις σχέσεις του Γιάννη Ντάγιου και του Ηρακλή, με τον Γηραιό να ανακοινώνει κι επισήμως την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον νεαρό τεχνικό. Πλέον οι Θεσσαλονικείς θα ψάξουν τον άνθρωπο που θα διαδεχτεί τον Γιάννη Ντάγιο στην ομάδα, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Στον αέρα ο Ντάγιος στον Ηρακλή!

Η ήττα στην Καβάλα είναι πολύ πιθανό να φέρει εξελίξεις στον Ηρακλή, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr δεν αποκλείεται να αποχωρήσει ο Γιάννης Ντάγιος από τον Γηραιό! Συγκεκριμένα οι Θεσσαλονικείς γνώρισαν μία ήττα που ήταν αναπάντεχη και τους αφήνει ακόμη πιο πίσω βαθμολογικά, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εκκρεμεί η απόφαση για το τι θα γίνει με την τιμωρία των τριών βαθμών. Ακόμη η εικόνα της ομάδας δεν ήταν η ενδεδειγμένη τις τελευταίες αγωνιστικές, ενώ υπήρξε και το ανεπιτυχές αποτέλεσμα από τον Πανιώνιο στο Κύπελλο που σήμανε τον αποκλεισμό της ομάδας από το Final 8.

Εlite League: Οι κορυφαίοι της πέμπτης αγωνιστικής (Polls)

H πέμπτη αγωνιστική της Elite League αποτελεί παρελθόν, ωστόσο πέρα από τα κλειστά παιχνίδια αλλά και τα ντέρμπι που διεξήχθησαν, είχαμε πολλές εξαιρετικές ομαδικές και ατομικές επιδόσεις. Έτσι το basketblog.gr για ακόμη μία εβδομάδα επιλέγει τους δικούς του κορυφαίους της αγωνιστικής, δίνοντας παράλληλα και στο κοινό την δυνατότητα να ψηφίσει τους αθλητές και τον προπονητή που διακριθήκαν σε αυτήν την πέμπτη στροφή του πρωταθλήματος.

1.Ορφέας Στασινός (Μαρούσι)