Αρχική

ΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

6 μετάλλια με 6 συμμετοχές ο Σπάρτακος Κοζάνης στο πρωτάθλημα που διοργάνωσε η Ένωση TAE KWON DO Βορείου Ελλάδος

6 μετάλλια με 6 συμμετοχές ο Σπάρτακος Κοζάνης στο πρωτάθλημα που διοργάνωσε η Έ

6 μετάλλια με 6 συμμετοχές ο Σπάρτακος Κοζάνης στο πρωτάθλημα που διοργάνωσε η Ένωση TAE KWON DO Βορείου Ελλάδος.
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στην Θεσσαλονίκη στις 14-15/6/2014 στο κλειστό της Πυλαίας στα πλαίσια της προεπιλογής του κλιμακίου της Ε.ΤΑ.Β.Ε.
Οι αθλητές του αθλητικού συλλόγου Σπάρτακος Κοζάνης μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση κατέκτησαν ένα χρυσό δύο αργυρά και τρία χάλκινα μετάλλια.

Κοπή πίτας του Αθλητικού Συλλόγου Σπάρτακου Κοζάνης

Κοπή πίτας του Αθλητικού Συλλόγου Σπάρτακου Κοζάνης

Την Κυριακή 24/2/2013 στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Γεωργίου πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Αθλητικού Συλλόγου Σπάρτακου Κοζάνης. Με την ευκαιρία έγινε και επίδειξη των τμημάτων του Ολυμπιακού Αγωνίσματος του Tae kwon do.

Στην επίδειξη οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να δείξουν τις ικανότητες που αποκόμισαν από τις καθημερινές προπονήσεις αλλά και οι γονείς έμειναν ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις και την προσπάθεια των παιδιών.
Συγχαρητήρια στους αθλητές για τις μέχρι τώρα επιδόσεις τους αλλά και στους γονείς που βρίσκονται πάντα κοντά τους, και δίνουμε ραντεβού τον επόμενο χρόνο με υγεία και περισσότερες διακρίσεις.

ΣΤΟ ΨΗΛΟΤΕΡΟ ΣΚΑΛΙ ΤΟΥ ΒΑΘΡΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Α.Σ.ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

 ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Α.Σ.ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Στο Πανελλήνιο κύπελλο του έτους 2012 που διεξάγει στον Πολύγυρο Χαλκιδικής στις 23-24-25/11/2012, ο αθλητικός σύλλογοςTae Kwon Do της πόλης μας κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια .

Με τέσσερις αθλητές να λαμβάνουν μέρος στους αγώνες η παρουσία του Σπάρτακου κρίνεται επιτυχημένη αφού εκτός από τους αθλητές που πήραν την πρώτη θέση και οι άλλες δύο παρουσίες ήταν πολύ ικανοποιητικές φτάνοντας ένα βήμα πριν τα μετάλλια.

Αναλυτικά οι αθλητές που έλαβαν μέρος είναι:

Παυλίτσας Ιωάννης μετά από τέσσερις νικηφόρους αγώνες πρώτη θέση στα -37 κιλά

Μπόντη Νίκη μετά από πέντε νικηφόρους αγώνες πρώτη θέση στα -51 κιλά

Παπαδημητρίου Φιλάνθη αγωνίστηκε με πολύ καλή παρουσία στα -57 κιλά

Σιδέρη Αλεξάνδρα αγωνίστηκε επίσης με πολύ καλή παρουσία στα +64 κιλά

ΔΥΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Α.Σ.ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Α.Σ.ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Στην πόλη του Βόλου διεξάγει το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων κορασίδων Tae Kwon Do του 2012.Συγκεκριμένα στις 12-13-14/10/2012 οι 800 καλύτεροι αθλητές από όλοι την Ελλάδα στις ηλικίες 1999,2000 και2001 αγωνίστηκαν για ένα μετάλλιο . Ο σύλλογος της πόλης μας συμμετείχε με τέσσερεις αθλητές από τους οποίους οι δύο ανέβηκαν στο βάθρο.

Οι αθλητές του Σπάρτακου Κοζάνης που διακρίθηκαν είναι οι εξής :
Παυλίτσας Ιωάννης στην κατηγορία των -37 κιλών δεύτερη θέση ,αργυρό μεταλλείο και έπειτα από τέσσερεις νικηφόρους αγώνες ,ηττήθηκε στον τελικό που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.
Παφίλης Κωνσταντίνος στην κατηγορία των -45 κιλών τρίτη θέση ,χάλκινο μεταλλείο και έπειτα από τρεις νικηφόρους αγώνες ηττήθηκε στον ημιτελικό.