Αρχική

Αλλαγές σε ώρες/ημέρες διεξαγωγής αγώνων

Αλλαγές σε ώρες και ημέρες διεξαγωγής αγώνων ανακοίνωσε η ΕΟΚ.

Ή ΕΟΚ ανακοίνωσε αλλαγές σε ώρες και σε ημέρες διεξαγωγής αγώνων που αφορούν την Γ Εθνική Κατηγορία Ανδρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ.

Σας ενημερώνουμε ότι:

*Ο ορισμένος εξ αναβολής αγώνας μεταξύ των σωματείων ΑΕ Ικάρου Καλλιθέας – ΑΟ Ένωση Αττάλου Καλύμνου, για την 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών (3ος όμιλος), στις 20/01/2023 και ώρας 17.00,στο κλειστό γυμναστήριο ΕΣΠΕΡΟΥ, αναβάλλεται και θα οριστεί εκ νέου λίαν συντόμως.

Αλλαγές σε ώρες αγώνων ανακοινωσε η ΕΟΚ

 

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε αλλαγές σε ώρες αγνωνων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας ΟΑ Χανίων – ΓΣ Εσπερίδες Καλλιθέας, για την 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, της 18/01/2023 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί στις 14.00, στο ΕΑΚ Χανίων.

Λόγω κωλύματος του γηπέδου, ο αγώνας ΚΑΟΧ Πευκοχωρίου – ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος του 2ου Ομίλου Βορρά Νέων Ανδρών U21, της 29/12/2022 και ώρας 21.00, στο κλειστό γυμναστήριο Ν.Μουδανιών αναβάλλεται.