Αρχική

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Κλήση αθλητών για προπόνηση στις 19-12-2022

Η κλήση αθλητών γεννημένων το 2009 για προπόνηση με το κλιμάκιο μικτής αγοριών:

Επόμενες αγωνιστικές για τις ακαδημίες των Διόσκουρων.

image

Οι ακαδημίες των Διόσκουρων θα αγωνιστούν στο τουρνουά του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας την Κυριακή  24/1/2016. Στις 14:15 υπάρχει ο αγώνας Διόσκουροι (γεν. 2002-3)- Μέγας Αλέξανδρος.

read more

Έκοψε την πίτα του το μέλλον του Άρη (pics)

Έκοψε την πίτα του το μέλλον του Άρη (pics)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι ακαδημίες του Άρη, σε ζεστή εκδήλωση που έλαβε χώρα -σε οικογενειακό κλίμα- στο «Nick Galis Hall». Το παρών έδωσαν τόσο ο πρόεδρος της ΚΑΕ Λευτέρης Αρβανίτης όσο και ο εντεταλμένος σύμβουλος των «κιτρίνων», Εμμανουήλ Λάσκαρης, καθώς και πολλά παιδιά, οι γονείς τους, οι προπονητές των τμημάτων υποδομής και ο […]

Ημέρα χορηγών στις «πράσινες» ακαδημίες (pics)

Ημέρα χορηγών στις «πράσινες» ακαδημίες (pics)

Ενδιαφέρουσα εκδήλωση έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ, με δεκάδες νεαρούς αθλητές του Παναθηναϊκού μαζί με τους γονείς τους να παίρνουν μέρος στην Ημέρα Χορηγών των «πράσινων» ακαδημιών. Συγκεκριμένα, εκπρόσωποι των χορηγών ανέπτυξαν θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος, τα οποία προκάλεσαν την προσοχή του ακροατηρίου. Ο διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων της «Microsoft Hellas» Τίμος Πλατσάς ανέπτυξε το θέμα της μόλυνσης […]

Επόμενη αγωνιστική 10/1/2016 για τις ακαδημίες των Διόσκουρων.

image

Οι μικροί των Διόσκουρων ξεκινούν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2016 στο τουρνουά του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας την Κυριακή  10/1/2016.

read more

Τουρνουά ακαδημιών

image

Το Σαββατο 12-12-2015 ξεκινανε οι αγωνιστικες υποχρεωσεις του Σωματειου μας στο Χριστουγεννιατικο τουρνουα που δοργανωνει το ΤΕΙ Δ.Μακεδονιας.

read more