Αρχική

Ακαδημία Φ.Σ. Κοζάνης

Πρόσκληση στην κοπή βασιλόπιτας της Ακαδημίας Φ.Σ. Κοζάνη

Φ.Σ. Κοζάνη Ακαδημία Ποδοσφαίρου

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας της Ακαδημίας μας για το νέο έτος στο κέντρο «Σιόποτο» την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 ώρα 20.00.

Τα εδέσματα και οι χυμοί για τα παιδιά θα είναι δωρεάν.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

* Είσοδος δωρεάν. Η παραγγελία φαγητού για τους γονείς-συνοδούς είναι προαιρετική.

Αγιασμός Φ.Σ. Κοζάνη 2014-15

Την Πέμπτη 11-9-2014 πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Κοζάνης ο ετήσιος αγιασμός του Φ.Σ. Κοζάνη εν όψει της νέας σαιζόν 2014-15.

Στον αγιασμό παραβρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ. της Κοζάνης, οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ της ανδρικής ομάδας, οι νεαροί παίκτες και οι προπονητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου καθώς και πλήθος γονέων των μικρών αθλητών.

Η διοίκηση του Φ.Σ. Κοζάνη εύχεται σε όλους τους αθλητές του συλλόγου και στις οικογένειες τους καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

Τέλος σαιζόν για την Ακαδημία Φ.Σ. Κοζάνη

Με μία μικρή γιορτή για τα παιδιά και τους γονείς τους στις κερκίδες του ΔΑΚ Κοζάνης έκλεισε η πρώτη σαιζόν από την επανασύσταση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Φ.Σ. Κοζάνη.

Η σαιζόν 2013-14 που μόλις τελείωσε στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Φ.Σ. Κοζάνη, τόσο από την συμμετοχή των παιδιών, όσο και στο αγωνιστικό κομμάτι όπου όλες οι ηλικιακές ομάδες έδειξαν σταθερά σημάδια βελτίωσης, που ήταν και το ζητούμενο από τα νεοσύστατα τμήματα στην πρώτη χρονιά λειτουργίας τους.

Η διοίκηση της Ακαδημίας ευχαριστεί τους προπονητές Νίκο Αντωνιάδη, Αλέκο Καπρινιώτη, Σάκη Τζηκαλιό και Χρήστο Φιλοκώστα, αλλά και όλους τους γονείς των νεαρών ποδοσφαιριστών για την άριστη συνεργασία στη διάρκεια της χρονιάς.

Τέσσερεις νεαροί στις προπονήσεις της Κοζάνης

Τέσσερεις 15χρονοι παίκτες από το Παιδικό Τμήμα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Φ.Σ. Κοζάνη επιλέχθηκαν για να προπονούνται με την ανδρική ομάδα έως το τέλος της φετινής σαιζόν 2013-14.

Πρόκειται για τους τερματοφύλακες Δημήτρη Λάππα και Τάσο Καρασίμο, τον αμυντικό Ευριπίδη Δούμα και τον μέσο Αντώνη Βλαχάβα.

Οι τέσσερεις νεαροί ποδοσφαιριστές είναι γεννημένοι το 1999 και ήδη ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας της Κοζάνης μετά από εισήγηση των προπονητών του Παιδικού Τμήματος Νίκου Αντωνιάδη και Αλέκου Καπρινιώτη και με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή της ανδρικής ομάδας Βασίλη Παπαδόπουλου.

Βασιλόπιτα Ακαδημίας Φ.Σ. Κοζάνη

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η κοπή της βασιλόπιτας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Φ.Σ. Κοζάνη την Παρασκευή 17-1-2014 στο Καφέ Avanzo παρουσία των νεαρών αθλητών της ομάδας, των γονέων τους, του Δ.Σ. του Φ.Σ. Κοζάνη και των προπονητών όλων των τμημάτων.

Την ΕΠΣ Κοζάνης εκπροσώπησε το μέλος του Δ.Σ. κ. Στέλιος Μούσιος.

Ο πρόεδρος του Φ.Σ. Κοζάνη Αγάπιος Γαβριηλίδης, αφού έδωσε τις καθιερωμένες ευχές για τη νέα χρονιά, έκοψε την βασιλόπιτα με το φλουρί να τυχαίνει στο κομμάτι του Παιδικού Τμήματος.

Τυχερός στις ατομικές βασιλόπιτες που μοιράστηκαν στους νεαρούς ποδοσφαιριστές ήταν ο Μελάς Λίτσας.

Κοπή βασιλόπιτας Ακαδημίας

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Φ.Σ. Κοζάνη σας προσκαλεί στην κοπή βασιλόπιτας την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014 στις 8.00μμ στο Καφέ Αβάντζο (κάτω από το ΔΑΚ Κοζάνης, δίπλα στο σούπερ-μάρκετ Μαρινόπουλος).

Afisa Koph Vasilopitas Akadhmias 2014

Τελευταία προπόνηση της Ακαδημίας την Πέμπτη 19-12-13

Η Πέμπτη 19-12-2013 θα είναι τελευταία μέρα των προπονήσεων για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Φ.Σ. Κοζάνη για το 2013.

Την ημέρα αυτή μετά την προπόνηση κάθε τμήματος τα παιδιά θα βγουν φωτογραφίες  για το ημερολόγιο της Ακαδημίας.

Οι προπονήσεις θα ξαναρχίσουν την Τρίτη 7-1-2014.

Η διοίκηση της Κοζάνης εύχεται Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Ετος 2014 σε όλους τους μικρούς αθλητές, στους γονείς τους και στους προπονητές της Ακαδημίας.

Η Ακαδημία στα Τρίκαλα

Με μια μοναδική εκδρομή έκλεισε το 2013 για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Φ.Σ. Κοζάνη.

Οι μικροί ποδοσφαιριστές ταξίδεψαν στα Τρίκαλα όπου αντιμετώπισαν σε φιλικά παιχνίδια τις ακαδημίες της Δήμητρας-Απόλλων.

Εργομετρικά Ακαδημίας Φ.Σ. Κοζάνη

Την Πέμπτη 19-9-13 στο ΔΑΚ Κοζάνης η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Φ.Σ. Κοζάνη πραγματοποίησε τα εργομετρικά τεστ στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της.

Με την καθοδήγηση του εργοφυσιολόγου Γιώργου Παπαδόπουλου και της ομάδας του και υπό την επιτήρηση των προπονητών της Ακαδημίας, οι νεαροί ερυθρόλευκοι ποδοσφαιριστές εξετάστηκαν ανθρωπομετρικά ενώ στη συνέχεια έγινε και η αξιολόγηση ταχύτητας, αντοχής και δύναμης, μετρήσεις που είναι απαραίτητες για την λειτουργία μιας σύγχρονης ακαδημίας ποδοσφαίρου.