Αρχική

Ακαδημία

Δυναμικό ξεκίνημα στον ΓΣΛ (pics)

Δυναμικό ξεκίνημα στον ΓΣΛ (pics)

Πλήθος νέων παιδιών εμπιστεύθηκαν την μπασκετική εκπαίδευσή τους στα χέρια των υπευθύνων των τμημάτων υποδομής του ΓΣΛ, που ξεκίνησαν τη λειτουργία τους. Το Σάββατο (26/09) έλαβε χώρα στη Λάρισα η πρώτη συγκέντρωση της ακαδημίας μπάσκετ του ΓΣΛ, με προπονητή το Μάριο Πριμορατς και συνεργάτες το Δημήτρη Μπογδάνο, το Γιάννη Βαβάτσικο και το Φάνη Τσιτρούλη, που […]

Ξεκινούν και οι «μικροί» του Μακεδονικού

Ξεκινούν και οι «μικροί» του Μακεδονικού

Για τη Δευτέρα (31/08) έχει οριστεί η έναρξη προπονήσεων των τμημάτων υποδομής του Μακεδονικού, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Νωρίς νωρίς θα ξεκινήσουν και φέτος οι προπονήσεις της ακαδημίας της ομάδας, που αφορούν σε παιδιά 5-17 ετών. Από το Μακεδονικό θέλουν να δημιουργήσουν όχι μόνο νέους παίκτες, αλλά και σωστές προσωπικότητες, στηριζόμενοι σε έξι […]

«Να χτίσουμε το χαρακτήρα ενός ανθρώπου κι ενός αθλητή»

Ο Παναθηναϊκός ίδρυσε τη δική του Ακαδημία και ο Γιώργος Καλαϊτζής είναι ένας εκ των προπονητών της, που θα αναλάβει να «χτίσει» όχι μόνο νέους αθλητές, αλλά και σωστούς ανθρώπους. Ο 38άχρονος παλαίμαχος γκαρντ, που φόρεσε την πράσινη φανέλα από το 1997 έως το 2006, μίλησε στο Sport24 Radio 103.3 για τη δημιουργία της Ακαδημίας του […]

Κοπή βασιλόπιτας Ακαδημίας Φ.Σ. Κοζάνη

Watch this video on YouTube.

Γέμισε παιδιά και γονείς το οικογενειακό κέντρο «Σιόποτο» την Παρασκευή 23-1-2015 στην κοπή βασιλόπιτας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Φ.Σ. Κοζάνη.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Κοζάνης, οι γονείς τους και οι προπονητές των παιδιών είχαν την ευκαιρία να συγκεντρωθούν και να ανταλλάξουν τις ευχές τους για τον νέο χρόνο μέσα σε μια οικογενειακή ατμόσφαιρα.

Πρόσκληση στην κοπή βασιλόπιτας της Ακαδημίας Φ.Σ. Κοζάνη

Φ.Σ. Κοζάνη Ακαδημία Ποδοσφαίρου

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας της Ακαδημίας μας για το νέο έτος στο κέντρο «Σιόποτο» την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 ώρα 20.00.

Τα εδέσματα και οι χυμοί για τα παιδιά θα είναι δωρεάν.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

* Είσοδος δωρεάν. Η παραγγελία φαγητού για τους γονείς-συνοδούς είναι προαιρετική.

Πρόσκληση στον αγιασμό Φ.Σ. Κοζάνη 2014-15

Το Φ.Σ. Κοζάνη θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο αγιασμό του για την έναρξη της νέας σαιζόν 2014-15 την Πέμπτη 11-9-2014 στις 5.00μμ στο ΔΑΚ Κοζάνης.

Στον αγιασμό θα παραβρίσκεται η ανδρική ομάδα καθώς και όλα τα τμήματα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Φ.Σ. Κοζάνη.

Καλούνται όλοι οι φίλαθλοι και οι γονείς των παιδιών της ακαδημίας να τιμήσουν με την παρουσία τους την «επίσημη» έναρξη της νέας χρονιάς.

Τέλος σαιζόν για την Ακαδημία Φ.Σ. Κοζάνη

Με μία μικρή γιορτή για τα παιδιά και τους γονείς τους στις κερκίδες του ΔΑΚ Κοζάνης έκλεισε η πρώτη σαιζόν από την επανασύσταση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Φ.Σ. Κοζάνη.

Η σαιζόν 2013-14 που μόλις τελείωσε στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Φ.Σ. Κοζάνη, τόσο από την συμμετοχή των παιδιών, όσο και στο αγωνιστικό κομμάτι όπου όλες οι ηλικιακές ομάδες έδειξαν σταθερά σημάδια βελτίωσης, που ήταν και το ζητούμενο από τα νεοσύστατα τμήματα στην πρώτη χρονιά λειτουργίας τους.

Η διοίκηση της Ακαδημίας ευχαριστεί τους προπονητές Νίκο Αντωνιάδη, Αλέκο Καπρινιώτη, Σάκη Τζηκαλιό και Χρήστο Φιλοκώστα, αλλά και όλους τους γονείς των νεαρών ποδοσφαιριστών για την άριστη συνεργασία στη διάρκεια της χρονιάς.

Τέσσερεις νεαροί στις προπονήσεις της Κοζάνης

Τέσσερεις 15χρονοι παίκτες από το Παιδικό Τμήμα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Φ.Σ. Κοζάνη επιλέχθηκαν για να προπονούνται με την ανδρική ομάδα έως το τέλος της φετινής σαιζόν 2013-14.

Πρόκειται για τους τερματοφύλακες Δημήτρη Λάππα και Τάσο Καρασίμο, τον αμυντικό Ευριπίδη Δούμα και τον μέσο Αντώνη Βλαχάβα.

Οι τέσσερεις νεαροί ποδοσφαιριστές είναι γεννημένοι το 1999 και ήδη ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας της Κοζάνης μετά από εισήγηση των προπονητών του Παιδικού Τμήματος Νίκου Αντωνιάδη και Αλέκου Καπρινιώτη και με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή της ανδρικής ομάδας Βασίλη Παπαδόπουλου.

Βασιλόπιτα Ακαδημίας Φ.Σ. Κοζάνη

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η κοπή της βασιλόπιτας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Φ.Σ. Κοζάνη την Παρασκευή 17-1-2014 στο Καφέ Avanzo παρουσία των νεαρών αθλητών της ομάδας, των γονέων τους, του Δ.Σ. του Φ.Σ. Κοζάνη και των προπονητών όλων των τμημάτων.

Την ΕΠΣ Κοζάνης εκπροσώπησε το μέλος του Δ.Σ. κ. Στέλιος Μούσιος.

Ο πρόεδρος του Φ.Σ. Κοζάνη Αγάπιος Γαβριηλίδης, αφού έδωσε τις καθιερωμένες ευχές για τη νέα χρονιά, έκοψε την βασιλόπιτα με το φλουρί να τυχαίνει στο κομμάτι του Παιδικού Τμήματος.

Τυχερός στις ατομικές βασιλόπιτες που μοιράστηκαν στους νεαρούς ποδοσφαιριστές ήταν ο Μελάς Λίτσας.